Marjon Smorenburg-Stolk

Marjon is onze KNAU looptrainer 3, IIT Allround conditie- hersteltrainer, loopanalist en NGS sportmasseur. Zij is de eigenaar van Tijd voor Bewegen en Tijd voor de Masseur, getrouwd met Ronald Stolk en moeder van twee sportieve zonen.
Naast de Damloop en de Zevenheuvelenloop heeft Marjon verschillende halve en een hele marathon succesvol afgelegd. In 2014 werd zij geschept door een auto en verbrijzelde daarbij haar enkel. Weer kunnen hardlopen was niet vanzelfsprekend en werd een grote uitdaging. Met haar kennis als hersteltrainer en een flinke dosis motivatie nam zij haar revalidatie in eigen hand. Zij doopte haar missie: ‘van mank naar marathon’ focuste vooral op looptechniek en schopte het tot een snellere halve marathon dan voor de breuk.
Inmiddels is gebleken dat het ongeluk grotere schade heeft aangericht dan eerder voorzien en dat zij beter haar duurlopen beperkt tot maximaal tien kilometer. Marjon denkt graag in mogelijkheden en zelden in beperkingen en dus bedacht ze een nieuwe missie: ‘van mank naar een (1/8e, 1/4e of OD) triatlon’. Inmiddels heeft ze vijf triatlons succesvol afgelegd.
In haar looptrainingen kun je rekenen op plezier en een verantwoorde aanpak, dus trainen in de juiste hartslagzones en met voldoende herstel. Naast trainer is Marjon jouw coach. Met haar eigen (blessure)ervaring kijkt ze samen met jou naar jouw reele kansen. Dat jij trots wordt op jezelf is haar grootste motivatie.