Diana du Pon

  Trainster Diana du Pon is geboren in 1964 en woont in Tienhoven. Op haar 25e is ze begonnen met hardlopen. De Dam-tot-Dam-loop, verschillende 10 km’s en een halve marathon, ze heeft het allemaal volbracht voor ze in Londen onder een vallende schutting terechtkwam en een lelijke blessure opliep. Gescheurde enkelbanden en o.a. een ingescheurde achillespees met een langdurige revalidatie als gevolg. Hardlopen zat er niet meer in….
  Toen is Diana gaan golfen en liep grote afstanden weliswaar wandelend, maar zonder klachten.
  Het hardlopen begon weer te kriebelen en dus begon ze weer bij onze Marjon. Een (leuke) stok achter de deur kon Diana namelijk wel gebruiken. Een slijmbeursontsteking en knieklachten liep ze op als gevolg van te snel willen opbouwen, maar samen met Marjon vond ze de manier om vol te houden.
  Tijdens een 8 km urban run is Diana opnieuw gevallen met wederom een hevige blessure tot gevolg (enkelbanden gescheurd, 2 middenvoetsbeentjes gebroken en ook nu weer achillespees ingescheurd. Dystrofie in voet).
  Na een herstelperiode van 1,5 jaar begon ze opnieuw bij Marjon en hoewel ze dit keer last van shin splint kreeg, gaf ze ook dit keer niet op. Ze werd zelfs met veel enthousiasme onze vaste beginnerstrainster op de zaterdag.
  Diana vindt het elke keer weer een uitdaging om jou enthousiast te krijgen en je uit te dagen om lekker te bewegen, bovendien weet Diana hoe vervelend blessures zijn.
  Haar motto: tijd en snelheid zijn niet belangrijk. Wel dat je beweegt en die finish haalt.
  Durf jij de uitdaging aan dan kun jij rekenen op Diana wat betekent: met plezier, verantwoord en met kennis van blessurepreventie.