Analyse

Verbeter je looptechniek

Wist je dat je looptechniek procentueel net zoveel invloed heeft op je snelheid als het trainen van je uithoudingsvermogen? Wist jij dat als je op blote voeten rent, je niet op je hak zult landen en dat 80% van de hardlopers dat wel doet met schoenen aan? Met haar kennis als KNAU looptrainer en haar opleiding ‘running technique en re-education’ helpt Marjon Smorenburg jou je looptechniek te verbeteren zodat jij efficienter gaat lopen, meer snelheid krijgt en minder kans maakt op blessures.

marjon-stolk-isf-2-4
marjon-stolk-isf-2907

3-zijdige loopanalyse

Aan de hand van een 3-zijdige loopanalyse kijken we samen in slow motion naar jouw techniek. Wij maken daarvoor opnames terwijl jij op de weg loopt en letten o.a. op houding, landing, pasfrequentie en reactiviteit. Draag voor de analyse strakke, contrasterende kleding. Na de analyse gaan we aan de slag om jouw looppatroon te optimaliseren door middel van techniektraining. De prijs van deze persoonlijke analyse inclusief training van 60 minuten is € 79,- incl. BTW.

Inspanningstest

Train je hard en veel en word je toch niet sneller? Laat dan je omslagpunt/anaerobe drempel bepalen door een inspanningstest. Met behulp van deze inspanningstest kan Ronald Stolk jouw zones bepalen voor zowel fietsen, zwemmen als hardlopen. Na de test ontvang je een tabel met je doeltijden per zone op de verschillende afstanden per discipline. Zo train je waarschijnlijk minder hard, maar effectiever en kun je je anaerobe drempel verschuiven. Daardoor ga je efficienter verbranden en word je uiteindelijk sneller.

De inspanningstest wordt afgelegd op een fiets en er wordt lactaat geprikt. Neem een handdoekje en een bidon mee en draag koele sport-/fietskleding. De prijs van de inspanningstest is € 89,-

marjon-stolk-isf-2837-600x600
Laden...